Napközis tábor

Napközis Tábor

 

 

Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata minden évben nyári napközis tábor igénybevételét biztosítja a kerületben lakó illetve tanuló gyermekek részére.

Ebben az évben a tábor 8 héten keresztül a Fekete István Általános Iskolában kerül megszervezésre 2017. június 26. - augusztus 18. közötti időszakban. Ezen időszak alatt minden egyes hétköznap lesz tábori foglalkozás – az előzetes igényfelmérés alapján – naponta kb. 120 – 130 gyermek részvételével. A gyermekek felügyeletét a szervező iskola pedagógusai, illetve a kerület más oktatási intézményében dolgozó pedagógusok biztosítják.

Az előzetes programterv alapján tartalmas időtöltés vár a táborozó gyerekekre. A szülők gyermekük részvételét megelőző héten az étkezési térítési díj befizetésével jelezhetik, hogy a gyermek a következő héten a napközis tábor látogatója lesz. A tábor költségeit az Önkormányzat finanszírozza. A táborban csak az étkezésért kell térítési díjat fizetnie a szülőknek. A tanév folyamán kapott kedvezményeket a tábor ideje alatt is érvényesíthetik a szülők.