Tájékoztatót az anyakönyves, és földforgalmi ügyek intézéséről!

Értesítés

 

 

A Polgármesteri Hivatalban az új koronavírus járvány miatt az ügyfélfogadás szünetel, de alábbi ügyekben, korlátozottan és kizárólag alapos indokkal, előzetes egyeztetés alapján, a szükséges és elégséges mértékben, biztosítjuk az ügyfeleknek az ügyintézést:

1. Halaszthatatlan anyakönyvi ügyekben
(kizárólag temetési engedélyek, halotti anyakönyvi kivonatok kiadása, indokolt és halaszthatatlan házasságkötési szándék esetén) előzetes telefonos egyeztetést követően (tel.: 06-30/955-7976) biztosítjuk az ügyintézést a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 170. szám alatti épületének a Grassalkovich útra nyíló ablakában.
 
A házasságkötésekre kizárólag szűk családi körben (házasulandók + tanúk), külső helyszínen, de ingyenesen tudunk lehetőséget biztosítani.
 

2. A földforgalmi törvény
hatálya alá tartozó adásvételi- és haszonbérleti szerződésekkel kapcsolatban az elővásárlási- és elő-haszonbérleti jogra vonatkozó nyilatkozatok átvételét szintén előzetes telefonos egyeztetést követően (tel.: 06-30/575-6309) biztosítjuk. Nyilatkozatok átadására a Polgármesteri Hivatal Grassalkovich út 170. szám alatti épületének a Grassalkovich útra nyíló ablakában van lehetőség.
 

Kérjük, hogy kollégáinkat a megadott telefonszámokon lehetőség szerint munkanapokon, munkaidőben keressék!

 

 

Megértésüket köszönjük!

 
 
 
dr. Szabó Tibor
Jegyző