Újra indulnak az Önkormányzat által szervezett ingyenes nyelvi és informatikai tanfolyamok

Újra indulnak az Önkormányzat által szervezett ingyenes nyelvi és informatikai tanfolyamok

 

A nagy érdeklődésre tekintettel, a Képviselő-testület döntése alapján kerületünkben ismét indul térítésmentes angol és német nyelvtanfolyam, valamint informatikai képzés alap illetve haladó szinten. A csoportok 2018. október 15. napjától indulnak.
 
A képzésekre előzetes regisztrációval lehet jelentkezni!
Regisztrálni elektronikus úton az önkormányzat honlapjáról letölthető jelentkezési lap kitöltésével és a tanfolyam@ph.soroksar.hu e-mail címre történő megküldésével, postai úton a kitöltött jelentkezési lap 1239 Budapest, Hősök tere 12. címre történő megküldésével, illetve személyesen a Szociális és Köznevelési Osztályon, Szőke Szilvia ügyintézőnél (Hősök tere 12. fszt. ügyfélszolgálat, ügyfélfogadási időben: hétfő 14:00-18:00, szerda 8:00-16:30, péntek 8:00-12:00) lehet.

 

Jelentkezési határidő: 2018. október 10. (a fenti elérhetőségeken).

 

A képzés várhatóan 2018. október – 2019. júniusa közötti időszakban kerül megszervezésre. Az előzetesen jelentkezőket a képzések pontos időpontjáról a jelentkezési határidőt követően a csoportbeosztások után e-mail útján értesítjük.
 
A képzésekről további tájékoztatást a Szociális és Köznevelési Osztályon, valamint a 289-2100 / 255 m. telefonszámon kaphatnak.
 
A képzéseket képzési szerződés megkötésével lehet majd igénybe venni, melyben a hallgató a szerződés aláírásával vállalja, hogy a foglalkozások legalább 80%-án részt vesz. A hallgató kötelezettséget vállal továbbá, hogy magatartásával nem gátolja vagy zavarja a foglalkozások eredményes lefolytatását.
 
 
 
Jelentkezési lap