logo
2024. július 13., szombat |
Jenő napja

Lakossági adatgyűjtést végez a KSH!

Tisztelt Soroksári lakosok!

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az Országos Statisztikai Adatfelvételi Program keretében, több témában is végez lakossági adatgyűjtést.

Ennek megfelelően több soroksári lakost is megkereshet a KSH, hogy válaszoljon alapvető, a társadalmat érintő fontos kérdésekre, amely alapján elkészítik az egész országra vonatkozó statisztikákat.

 Az összeírási munkát a Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. (Statek Kft.) fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. A járványügyi helyzetre tekintettel a lakosoknak a KSH munkatársai felajánlják a telefonon keresztüli válaszadást.

Fentiekkel kapcsolatban a KSH munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8:00 és 16:30 óra között, pénteken 8:00 és 14:00 óra között a +36 80 200-766-os (3-as mellék) telefonszámon, illetve a lakinfo@ksh.hu email címen ad további felvilágosítást.

Az adatfelvételekből származó eredmények nélkülözhetetlenek a társadalom jellemzőinek feltérképezésében, ezért kérem a válaszadás céljából megkeresett soroksári lakosok szíves közreműködését az adatgyűjtésben.

                                                                                  dr. Szabó Tibor

                                                                                          jegyző

 

A KSH felhívását itt tekinthetik meg.