logo
2024. május 20., hétfő |
Bernát, Felícia napja

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS CIVIL SZERVEZETEK 2022. ÉVI TÁMOGATÁSÁRA

Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata pályázatot hirdet Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testületének a helyi civil szervezetek pénzügyi támogatásának rendjéről szóló 5/2012.(II.24.) önkormányzati rendelete (a továbbiakban: Rendelet) alapján, az önkormányzat céljait elősegítő programok megvalósítására és a helyi közigazgatási területen működő, Magyarországon nyilvántartásba vett civil szervezetek (egyesületek, alapítványok) programjaira és támogatott tevékenység folytatásához szükséges költség biztosítására.

 

A pályázat benyújtásával kapcsolatos tudnivalók:

– Nem indulhat pályázóként, és nem részesülhet pénzügyi támogatásban az a civil szervezet, amellyel szemben a közpénzekből nyújtott támogatások átláthatóságáról szóló 2007. évi CLXXXI. törvény (a továbbiakban: Knyt.) 6. § (1) bekezdésében meghatározott összeférhetetlenség fennáll, vagy a Knyt. 8. § (1) bekezdésében foglalt érintettségét megalapozó körülményt és annak közlését elmulasztotta.

– A pályázó egyidejűleg csak egy célfeladat önkormányzati támogatására pályázhat, amely a tevékenységek folytatásához szükséges költség (működési költség) biztosítására is felhasználható.

– Az elnyert összeg sem részben, sem egészben tovább nem adható.

– A pénzügyi támogatás iránti pályázatot a Rendelet 1. melléklete szerinti Pályázati Űrlapon kell benyújtani egy eredeti példányban.

– A költségvetésben szereplő tételek kapcsolódjanak a pályázati célhoz, külön jelölve az önrész és az igényelt támogatás összegét.

A pénzügyi támogatásról a Képviselő-testület dönt.

A határidőn túl beérkezett pályázatok – a határidő túllépése való tekintettel – elutasításra kerülnek.

 

A pályázat benyújtásának módja és helye:

 

A pályázatot pályázati űrlapon kell elkészíteni. A pályázatot személyesen, 1 példányban kell benyújtani a Polgármesteri Hivatal polgármesteri titkárságára.

Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal

(1239 Budapest, Grassalkovich út 162. I./3.)

A pályázatok benyújtásának határideje:

2021. szeptember 30.

 

Pályázati űrlap