logo
2024. február 21., szerda |
Eleonóra napja

Tájékoztatás nyári szünidőben igénybe vehető gyermekétkeztetés lehetőségéről

Tájékoztatjuk a Tisztelt Szülőket, hogy a hátrányos helyzetű és a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek részére Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzata a nyári szünet időtartama alatt

2023. június 26. és 2023. augusztus 31. közötti munkanapon
szünidei gyermekétkeztetés keretében ingyenes ebéd igénybevételének lehetőségét biztosítja.

A szünidei étkeztetést azok a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülő gyermekek vehetik igénybe, akiknek hátrányos, vagy halmozottan hátrányos helyzete az azt megállapító határozat alapján az étkeztetés megkezdését megelőző harmincadik napon fennáll.

Az ebédet előre csomagolt készétel formájában, elvitellel biztosítja az Önkormányzat az előzetesen a szülő/törvényes képviselő által kitöltött és leadott formanyomtatványon igényelt munkanapokra.

A mellékelten megküldött, kitöltött, igénybevételre vonatkozó formanyomtatványt Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának Szociális és Gyermekjóléti Intézményében (1238 Budapest, Táncsics Mihály utca 45.) lehet benyújtani.

Az ebéd átvételének helyszíne és időpontja:
Páneurópa Általános Iskola
1238 Budapest, Táncsics Mihály utca 25-33.
munkanapokon 11.00 és 13.00 óra között.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy az ebédet kizárólag a jogosult gyermek, vagy szülője/törvényes képviselője, akadályoztatásuk esetén meghatalmazottja veheti át.

Továbbá felhívjuk a figyelmüket, hogy amennyiben a nyári szünidőre igényelt étkeztetést betegség vagy más ok miatt a gyermek nem veszi igénybe, a szülő, vagy más törvényes képviselő köteles a Szociális és Gyermekjóléti Intézménynél (a 06-1/630-1359 telefonszámon) a távolmaradást és annak várható időtartamát bejelenteni, valamint azt, hogy a gyermek mikor veszi igénybe újból az ingyenes étkeztetést!

 

Szociális és Köznevelési Osztály