logo
2024. június 20., csütörtök |
Rafael napja

Soroksár Sportjáért Közalapítvány

Soroksár Sportjáért Közalapítvány
Elnök: Tüskés Józsefné
Alapító Okirat

 

A Soroksár Sportjáért Közalapítványt Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete abból a célból alapította, hogy a kerületi sporttevékenységet, az egyéni sportolókat és sportszervezeteket támogassa, a diák- és szabadidősportot népszerűsítse.
 
Céljai elérései érdekében olyan pályázatok kiírására kerül sor, amelyek keretében a Soroksáron bejegyzett székhellyel, vagy telephellyel rendelkező sportszervezetek, kerületi lakos egyéni sportolók, valamint a szabadidősport területén munkát végző, kerületi intézményben oktató tanárok és edzők – tevékenységi körükhöz kapcsolódóan – anyagi támogatásban részesülhetnek.
 
A Kuratórium a jövőben is számít a lakosság és a vállalkozók segítségére.
 
Az elmúlt években elért eredményeink, szakmai és baráti kapcsolataink talán garanciát jelentenek az Ön/Önök számára, ezért kérjük mindazok segítségét, akik céljainkkal és tevékenységünkkel egyetértenek, felajánlásaikkal támogassák Közalapítványunkat.
 
Anyagi támogatásukat az OTP Bank Nyrt.-nél vezetett 11720018-20300766 számú bankszámlára átutalással, vagy készpénz befizetéssel juttathatják el.
 
Adószámunk: 18229893-1-43
 
Legyen Ön is részese sikereinknek! Kérjük, támogassa Alapítványunkat!