logo
2024. április 16., kedd |
Csongor napja

Szűcs Mihály a Soroksár Sportklub új ügyvezető igazgatója

Szűcs Mihály a Soroksár új ügyvezető igazgatója


A Ferencvárosi Torna Club korábbi védője Dragóner Attila munkáját veszi át klubunknál.

Szűcs Mihály négyszer nyert bajnokságot, háromszor Magyar Kupát és Szuperkupát a Ferencvárossal, amelyet 1988 és 2001 között – két rövidebb kölcsönjátékot leszámítva – szolgált, s a Bajnokok Ligáját is megjárta. Labdarúgó-pályafutása lezárása óta sportvezetőként tevékenykedik, legutóbb az FTC labdarúgó-akadémia menedzsereként dolgozott, ám most újabb mérföldkő következik karrierjében. Az élvonalbeli ZTE FC sportigazgatói állásajánlatát elfogadó korábbi csapattársa, Dragóner Attila helyét veszi át ügyvezető igazgatóként a Soroksárnál. Régi-új klubjánál szintén senkinek sem kell őt bemutatni, évekkel ezelőtt klubigazgatóként ugyanis már segítette egyesületünket.

– Nem kellett sokat gondolkodnom ezen a lehetőségen, hiszen kézenfekvő volt. Jól ismerem a klubot, mivel Dragóner Attilával szinte napi kapcsolatban voltam korábban. Az FTC akadémiáján végzett munkám miatt folyamatos rálátásom volt a Soroksár SC életére – árulta el kinevezésekor Szűcs Mihály. – A Sorinál 90 százalékban ugyanazok az alkalmazottak mint korábban, viszont mióta elmentem, az elmúlt öt évben rengeteget fejlődött a klub, az infrastruktúra. Minden feltétel adott a minőségi jó munkához. Köszönet érte Dragóner Attilának és a helyi önkormányzatnak!

Az új ügyvezető reméli az ő korszakában is több tehetség jut el az NB I-ig.
– A Soroksár ugye a Kis Fradi, ahogy sokan hívják. Célunk továbbra is játéklehetőséget biztosítani a tehetségeknek a másodosztályban, hogy fontos tapasztalatokkal felvértezve tovább léphessenek, bemutatkozhassanak akár az NB I-ben is. Eddig szinte minden évben volt ilyen labdarúgónk, legutóbb Pászka Lóránd, akire nagyon büszkék vagyunk.

Szűcs Mihálynak sok sikert kívánunk karrierje új állomásához!