logo
2024. június 13., csütörtök |
Antal, Anett napja

TÁJÉKOZTATÓ KERÜLETI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT ÉS TELEPÜLÉSKÉPI RENDELET MÓDOSÍTÁSÁRÓL (KNORR BREMSE HUNGARY KFT. KÖZPONTI TELEPHELY, AUCHAN ÁRUHÁZ)

A településtervek tartalmáról, elkészítésének és elfogadásának rendjéről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 419/2021.(VII.15.) Korm. rendelet (továbbiakban: Rendelet) 65. § (3) bekezdése alapján tájékoztatom Önöket, hogy Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzat Képviselő-testülete döntése alapján elkészült a kerületi építési szabályzat (KÉSZ) és a településképi rendelet (TKR) Knorr-Bremse Hungary Kft. központi telephelyére, valamint az Auchan áruház területére vonatkozó módosításának tervezete.

A KÉSZ és a TKR módosításával kapcsolatos véleményezési szakasz keretében a Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Nagytermében (1239 Budapest, Grassalkovich út 162. II. em.)  2023. szeptember 7-én 16 órai kezdettel Lakossági Fórumot tartunk.

A Rendelet szerint az érintett lakosság, civil és gazdálkodó szervezetek, érdek-képviseleti szervek, egyházak (partnerek) a KÉSZ és a TKR módosításával kapcsolatban véleményt, észrevételt, javaslatot tehetnek, melyeket benyújthatnak papíralapon 2023. szeptember 12-ig – a TKR módosításra 2023. szeptember 17-ig – a kerületi Főépítésznek címezve (1239 Budapest, Grassalkovich út 170.), vagy elektronikus úton az E-TÉR felületen, továbbá elmondhatnak szóban a lakossági fórumon, amennyiben megadják nevüket, lakcímüket (postai) címüket, szervezetek esetén a szervezet nevét, képviselőjét, postai címét és e-mail címét.

Várjuk észrevételeiket, kérem tegyenek javaslatokat a KÉSZ és a TKR módosításával kapcsolatban!

Partnerségi egyeztetés dokumentuma – Knorr Bremse Hungary Kft.

Partnerségi egyeztetés dokumentuma – AUCHAN Soroksár Áruház